20
Sâm, Apr

Sursa: Infotrafic Cluj-Napoca

Eveniment

Potrivit monitorulcj.ro, un accident rutier mortal a avut loc, astăzi, pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. Un pieton a fost lovit pe trecerea pentru pietoni de o mașină cu numere de Brașov.

Chiar dacă i s-au făcut manevre de resuscitare la fața locului, femeia de 71 de ani accidentată nu a supraviețuit impactului. Deși, inițial, șoferul a părăsit locul incidentului, bărbatul a fost găsit de polițiști în această seară și după o mobilizare exemplară pe rețelele de socializare. Mașina fusese abandonată, incendiată.

În urma activităţilor specifice şi având sprijinul comunităţii InfoTrafic care s-a mobilizat exemplar oferind informaţii poliţiştilor, aceştia au găsit autoturismul implicat în accident, abandonat în zona localităţii Popeşti, incendiat. Totodată s-a reuşit identificarea celui aflat la volan, un bărbat de 36 din comuna Baciu, judeţul Cluj, care este căutat de poliţişti în vederea tragerii la răspundere penală. În cauză este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Mulţumim pe această cale tuturor celor care s-au mobilizat şi ne-au oferit informaţii legate de producerea acestui tragic eveniment rutier”, transmite IPJ Cluj, potrivit monitorulcj.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: