28
Joi, Mar

sursa foto: marieclaire.ro

Eveniment

Ducesa de Cambridge a născut, luni, la spitalul St Mary din Londra, un băiat, acesta fiind cel de-al treilea copil al ei şi al prinţului William al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. 

„Ducesa de Cambridge a născut  în siguranţă un băiat, la ora locală 11.01. Copilul are 3,800 de kilograme. Ducele de Cambridge a fost prezent la naştere. Alteţa sa şi copilul se simt bine”, au anunţat oficialii Palatului Kensington, pe Twitter.

Ducesa a fost transportată cu maşina de la Palatul Kensington la maternitatea Lindo Wing din cadrul spitalului londonez St. Mary, luni dimineaţă, fiind însoţită de soţul ei, Prinţul William.

Tot la maternitatea de la St Mary, ducesa i-a născut și pe primii doi copii ai ei şi ai prinţului William – prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (doi ani).

Alegând această aripă privată a spitalului, ducesa de Cambridge îi urmează exemplul Prinţesei Diana, care i-a născut acolo pe ambii ei fii – prinţii William şi Harry.

La fel ca în cazul celor două sarcini anterioare, ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, a suferit de hyperemesis gravidarum - o formă severă de greţuri matinale, potrivit stiripesurse.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: