25
Joi, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Mihaela Buzărnescu, prima jucătoare din România care a intrat în competiția de la Miami pe tabloul principal, a fost eliminată în primul tur.

Românca a fost învinsă de belgianca Kirsten Flipkens, scor 2-6, 3-6.

În turul următor, Flipkens o va întâlni pe Konta, a 11-a favorită a turneului, care încearcă să își apere titlul cucerit anul trecut.

Organizatorii turneului de tenis de la Miami au anunțat programul zilei de miercuri. Două dintre jucătoarele noastre vor evolua în primul tur. În al doilea meci al zilei de pe terenul 9, Monica Niculescu, venită din calificări, se va duela cu Yulia Putintseva (Kazakhstan). Ceva mai târziu, în al patrulea meci al zilei de pe terenul 7, Irina Begu o va întâlni pe sportiva din SUA, Danielle Collins.

Blockbusterul zilei e reprezentat de duelul dintre Serena Williams, de 8 ori câștigătoare la Miami, și noua senzație a circuitului WTA, Naomi Osaka. Partida va fi a patra pe central, imediat după încheierea unui alt meci de simplu feminin extrem de interesant: CiCi Bellis - Victoria Azarenka.

În turul secund al competiției sunt deja calificate Halep și Cîrstea, ambele capi de serie (bye în runda inaugurală). Numărul unu mondial o va întâlni pe învingătoarea disputei dintre Cepede Royg și Dodin, în timp ce Sorana va juca împotriva învingătoarei dintre Su-Wei Hsieh şi Boulter, jucătoare venită din calificări.

Rezultatele zilei de marţi:

Tsurenko - Tomljanovic 6-3, 4-6, 5-7
McHale - Kanepi 1-3, abandon Kanepi
Larsson - Siniakova 4-6, 7-6, 7-5
Haddad Maia - Watson 7-6, 6-2
Sasnovich - Kr. Pliskova 1-6, 7-6, 7-5
Anisimova - Wang 6-3, 1-6, 6-2, potrivit digisport.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: