20
Sâm, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc pentru prima dată în play-off-ul actual din Liga 1, în cea de-a doua rundă.

Cele două echipe au primele șanse la câștigarea titlului, iar din acest motiv Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l trimită la Cluj pe Ovidiu Haţegan, cel mai bun arbitru român la acest moment.

Hațegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian-Eugen Gheorghe. Observator de arbitri va fi Eduard Dumitrescu, iar Liga Profesionistă de Fotbal va fi reprezentată de Constantin Stătescu.

În ultimele cinci partide cu Hațegan la centru, FCSB a înregistrat o singură victorie, 2-1 la Craiova. În rest, trupa pregatită de Nicolae Dică a suferit trei înfrângeri, două cu Dinamo (1-3, 1-2) şi una cu Viitorul (1-3), dar a scos și un egal la Cluj, cu CFR, scor 1-1.

Pentru trupa pregatită de Dan Petrescu, Haţegan a adus mai mult noroc. Pe lângă egalul cu FCSB, CFR a reuşit, cu el la centru, trei victorii în ultimele patru partide: 2-1 cu Chiajna, 2-1 cu Poli Iaşi şi 2-0 cu Dinamo.

Ultima partidă pe care Hațegan a arbitrat-o în Liga 1 a fost CSM Poli Iași - FC Viitorul, 0-1, in ultima rundă din sezonul regulat de fotbal, iar în Europa, ultima dată, a arbitrat duelul dintre Leipzig și Zenit, scor 2-1, în manșa tur a optimilor Europa League, potrivit digisport.ro.

Derby-ul dintre CFR și FCSB se va disputa duminică, 18.03.2018, de la ora 20:45. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: