29
Vin, Mar

Eveniment

Porumbelul, simbolul ghinionului pentru o tânără de 18 ani din Făgăraș, care a încercat să obțină permisul de conducere.

Din păcate, a fost picată de examinator pentru că nu a încetinit pentru a evita impactul cu mai multe păsări, care ar trebui să reprezinte simbolul păcii.

Totul s-a întâmplat chiar în municipiul Făgăraș unde o tânăra a susținut pentru prima dată examenul auto. Își dorea să obțină permisul mai mult ca orice pe lumea asta. A suferit, însă, o mare dezamăgire.

Nu consider că aveam o viteză foarte mare și dintr-o dată examinatorul mi-a pus frână, nu am știut care este motivul. Mi-a arătat porumbeii de pe trotuar și m-a întrebat cine acordă prioritate porumbeilor? La sfârșitul examenului mi-a declarat de față cu martorii că dacă nu ar fi fost evenimentul cu porumbeii aș fi luat permisul”, ne-a declarat tânăra de 18 ani care a picat examenul auto.

Conducerea Serviciul Public Comunitar Regim, Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor din Brașov susține că examinatorul a respectat legea. 

Conducătorul auto, mai ales în condiţiile în care era candidat pentru obţinerea permisului de conducere, trebuia să depună toate diligenţele necesare astfel încât să evite orice pericol. Existenţa unui obstacol pe carosabil, care constă fie chiar şi în mai mulţi porumbei, este de natură să producă în anumite circumstanţe un posibil incident sau accident. Dacă porumbeii respectivi zburau de la sol şi îi creau candidatului o stare de confuzie, l-ar fi speriat sau i-ar fi venit în parbriz, era posibil să tragă de volan, stânga, dreapta, să accidenteze un pieton sau aşa mai departe”, a spus Albert-Ani Oriana.

Orice persoană nemulțumită de rezultatul examenului auto poate depune contestație la Serviciul de Permise și Înmatriculări de pe strada Turnului, din cartierul Tractorul. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: