18
Joi, Apr

sursa foto: cvlpress.ro

Eveniment

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Brașov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează percheziții la sediul social și punctele de lucru ale unei societăți comerciale specializată în activități comerciale de prelucrare, conservare și desfacere a produselor din  carne, precum și la domiciliile reprezentanților acestei societăți. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de către administratorii societății, un bărbat și o femeie, din județul Brașov, a infracțiunii de evaziune fiscală, constând în  omisiunea de a  evidenția în contabilitate veniturile obținute din activitatea desfășurată prin intermediul unei măcelării și al unui magazin de desfacere produse din carne, situate în municipiul Brașov. De asemenea, aceștia ar fi evidențiat în contabilitate și în alte documente legale, cheltuieli ce nu au la bază operațiuni economice reale.

 

Administratorii nu ar fi depus niciun fel de declaraţii fiscale, raportări sau bilanţuri contabile în baza cărora să se stabilească obligaţiile de plată către bugetul statului, existând indicii că pentru contribuabil nu s-a organizat contabilitatea în conformitate cu prevederile legale în vigoare, deși societatea a avut activitate comercială.

Prejudiciul  urmează a fi stabilit de către specialiștii antifraudă.

La efectuarea perchezițiilor participă și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din Brașov. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: