16
Mar, Apr

sursa foto: national.ro

Eveniment

„Câinii” lui Vasile Miriuță ratează intrarea în play-off.

Dinamo a pierdut, în urmă cu scurt timp, partida disputată la Giurgiu contra Astrei, scor 0 – 2. Pentru echipa din Giurgiu au marcat Florentin Matei în minutul 25 și Silviu Balaure în minutul 57. În condițiile în care Viitorul s-a impus la Iași, scor 1 - 0, C.S.M.S. și echipa lui Gheorghe Hagi vor juca în play-off.

După înfrângerea de la Giurgiu, fotbaliștii lui Dinamo sunt pe poziția a opta în clasament, cu 39 de puncte.

Galeria dinamovistă a cerut, când echipa era condusă de Astra la o diferență de două goluri, demisia lui Vasile Miriuță. Acesta a declarat, la finalul partidei de la Giurgiu, că va discuta, când va ajunge la București, cu patronul echipei Dinamo, iar dacă se va impune, va pleca de la echipă. „Ce să fac, să-mi pun ștreangul? N-o să-mi pun ștreangul”, a spus Vasile Miriuță la DIGISPORT.

În urmă cu scurt timp, președintele echipei Dinamo, Alexandru David, i-a acuzat pe giurgiuveni de starea gazonului și a spus că partida nu trebuia disputată. David a susținut că sistemul de încălzire în cazul gazonului nu ar fi fost pus în funcțiune la timp, cu intenție. „A fost pornit odată cu nocturna”, a declarat președintele dinamoviștilor la DIGISPORT. Oficialii echipei din Giurgiu nu au oferit, până la acest moment, un punct de vedere în replică.

La scurt timp după încheierea partidei de la Giurgiu, directorul sportiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, nu a ratat ocazia de a-i pune încă o dată la punct pe dinamoviști, după ce elevii lui Miriuță au ratat calificarea în play-off. „Acel moment când realizezi cât contează golul lui Teixeira!”, este postarea lui Mihai Stoica, pe social media, imediat după finalul partidei de la Giurgiu. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: