24
Mie, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Polițiștii brașoveni au identificat-o pe persoana care, aflată la volanul mașinii personale, a lovit o femeie pe o trecere pentru pietoni din Brașov, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

Este vorba despre o șoferiță de 43 de ani. Ea este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Persoana căutată de polițiștii din Brașov este acuzată că a lovit cu mașina o femeie, iar apoi a părăsit locul accidentului. „Joi, în jurul orei 18.35, o persoană rămasă necunoscută a condus un autoturism pe Bulevardul Griviței, dinspre strada Aurel Vlaicu spre strada 13 Decembrie, iar la o trecere pentru pietoni nu i-ar fi acordat prioritate de trecere unei femei de 28 ani, din județul Bv, angajată regulamentar în traversarea străzii, femeie pe care a accidentat-o”, a explicat, pentru BrașovTV.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent șef adjunct Gabriela Dinu.

Femeia rănită s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Brașov, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal și se fac verificări pentru identificarea autorului. În acest sens, au fost ridicate imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: