19
Vin, Apr

sursa foto: looktv.ro

Eveniment

FCSB se impune în fața italienilor, scor 1 - 0!

UPDATE

Steaua încheie în avantaj prima repriză a partidei contra lui Lazio, scor 1 - 0. Asta după o bară a lui Luiz Felipe, în minutul 45. De menționat este faptul că, în primele 45 de minute, portarul roș-albaștrilor, Andrei Vlad, a dat dovadă de multă siguranță în evoluție. Gnohere, cu sânge rece, i-a „executat” pe italieni, în minutul 29, după ce mingea a urmat, pe contraatac, traseul Pintilii - Man - Gnohere. La gol, eroare marca Nani.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Turul 16-imilor Europa League se dispută, la această oră, pe Arena Națională. 

FCSB, echipa de start: Vlad - Benzar, Planic, Găman, Morais - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

Echipa de start a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Leiva, Milinkovic, Lukaku - Nani, Caicedo. Antrenor: Simone Inzaghi

Cu Denis Alibec accidentat, potrivit lui Gigi Becali, Harlem Gnohere este titular în partida cu Lazio Roma. Nicolae Dică nu se poate baza pe serviciile atacantului venit de la Astra Giurgiu din cauză că are o leziune fibrilară şi nu mai poate juca timp de două săptămâni. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: