29
Vin, Mar

Foto: Brașov TV

Eveniment

În această seară s-a aprins iluminatul de sărbători în centrul Brașovului. Mii de brașoveni și turiști au luat parte la evenimentele care au început după ora 17.00.

După aprinderea iluminatului de sărbătoare, pe scena din Piața Sfatului a concertat trupa Proconsul, urmată de celebra formație britanică rock Smokie.

Bradul din Piaţa Sfatului are 28 de metri înălţime, din care 25 deasupra solului, şi este împodobit cu 33.400 de beculeţe şi flashuri luminoase, 98 de modele luminoase şi 800 de metri de beteală. La acestea se adaugă modelele luminoase de pe stâlpii de iluminat din Piaţa Sfatului şi cele de pe Casa Sfatului.

La fel de spectaculoase sunt şi tavanele luminoase, care în acest an au fost montate pe mai multe străzi pietonale din centrul istoric, însumând 30 de kilometri de şiruri luminoase, aproape 300.000 de leduri şi flashuri.

Şi străzile din zona centrală sunt împodobite de sărbătoare cu 120 de modele luminoase. Anul acesta brazi împodobiţi, de dimensiuni mai mici decât cel din Piaţa Sfatului, se vor găsi şi în Piaţa Enescu, piaţeta Sf. Ioan şi Piaţa Unirii.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: