23
Mar, Apr

Eveniment

Cea mai mare poartă de intrare în oraș arată ca în anii ’90,  dar cei care trec prin Gara Brașov au acces gratuit la internet. Oficialii CFR s-au gândit, în primul rând, cum să țină pasul cu tehnologia și nu cum să rezolve problemele estetice ale stației. Sistemul wirelles, gratuit, poate susține până la 1000 de utilizatori în același timp.

Chiar dacă prin Gara Brașov încă mai întâlnim oameni ai străzii, iar modernizarea stației mai are de așteptat, călătorii au acces la internet gratuit.

Sistemul asigură acoperire în zona caselor de bilete, în sălile de așteptare și pe peroane. Pentru a putea naviga pe internet, utilizatorii trebuie să se autentifice pe pagina oficială, care se deschide automat, odată cu conectarea la sistemul wirelles, ce facilitează accesul la internet pentru cel mult 1000 de persoane.

 

Reporterii Brașov TV au încercat să obțină un punct de vedere și de la Căile Ferate Române, despre noile investiții, în condițiile în care, din păcate, stația CFR Brașov se află în topul celor mai urâte gări  din România, dar nu au reușit. Știm totuși că în perioada următoare, CFR va oferi internet gratuit în mai multe stații de pe Valea Prahovei.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: