19
Vin, Apr

Foto: brasovtv.com

Eveniment

Surpriză la deschiderea ofertelor depuse de comercianții care doresc o căsuță la Târgul de Crăciun, în Piața Sfatului. Dacă în anii trecuți era bătaie pe acestea, opt dintre ele au rămas, acum, neocupate.

În total, vor fi 40 astfel de căsuțe, unde se vor vinde băuturi calde, produse alimentare, dar și decorațiuni, de artizanat sau ceramică. Montarea căsuțelor a început încă de dimineață. Cele mai căutate au fost căsuțele unde se comercializează produse alimentare.

Pentru 21 dintre acestea s-au depus 18 oferte. O astfel de căsuță se va închiria cu un preț de 60 de ori mai mare față de cel de pornire.

Cea mai ieftină căsuță, cu decorațiuni și obiecte ceramice, se va închiria cu 6 lei/mp/zi, iar cea mai scumpă cu 184 lei mp/zi. Aici se vor vinde băuturi calde.

S-a găsit o soluție și pentru căsuțele rămase neocupate.

 „Am inițiat deja discuții cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale. Propunerea noastră este să le punem la dispoziție aceste căsuțe, iar acolo se vor comercializa produsele realizate de beneficiari. Fondurile vor fi donate cauzelor pe care aceste organizații le susțin”, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

 

Târgul de Crăciun va fi deschis în Piața Sfatului în intervalul 6 decembrie – 14 ianuarie. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: