18
Joi, Apr

Eveniment

UPDATE

Parlamentarii puterii nu au votat moțiunea de cenzură, așa că s-au înregistrat 156 de voturi pentru, dar nu s-a întrunit numărul necesar 50% plus 1.

Mii de oameni s-au strâns în fața Parlamentului, cu pancarte și fluiere, cu intenția de a face un lanț uman în jurul clădirii în timpul dezbaterii moțiunii cenzură inițiată de PNL, „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”. Președintele PNL, Ludovic Orban, a părăsit Parlamentul și s-a alăturat protestatarilor din Parcul Izvor. 

Moţiunea de cenzură depusă de PNL – „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” - va fi dezbătută în plenul Parlamentului astăzi, de la ora 11.00. De la aceeaşi oră, liberalii au anunţat că vor face un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului, manifestaţie la care va participa şi liderul PNL, Ludovic Orban. Moţiunea de cenzură a PNL a fost depusă la Parlament vinerea trecută şi a fost citită luni după-amiază într-o şedinţă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului. Miercuri, Birourile Permanente Reunite au decis ca dezbaterea moţiunii de cenzură depusă să aibă loc joi, începând cu ora 11.00. Între timp, liberalii susțin că mai au nevoie de aproximativ 20 de voturi pentru ca moțiunea să treacă. De asemenea, în această perioadă s-au dus negocieri om la om în Parlament, însa cei de la PNL nu au avut sorți de izbândă.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: