29
Vin, Mar

sursa foto: romaniajournal.ro

Eveniment

Premierul Mihai Tudose a avut, la Palatul Victoria, o întrevedere cu o delegaţie a Băncii Mondiale, condusă de Tatiana Proskuryakova, manager de ţară, pe tema proiectelor de infrastructură rutieră.

În acest context, reprezentanţii instituţiei financiare internaţionale au comunicat decizia Băncii Mondiale de a susţine implementarea proiectului autostrăzii Ploieşti - Braşov.

În cadrul întrevederii au mai fost stabilite măsurile necesare pentru demararea proiectului autostrăzii Ploieşti-Braşov, cu asistenţă asigurată de Banca Mondială. În acest sens, vor fi înfiinţate un comitet de coordonare, la nivelul Secretariatului General al Guvernului, condus de vicepremierul Ion Marcel Ciolacu, şi o unitate de implementare a proiectului, la Ministerul Transporturilor, responsabilă de componenta tehnică.

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, care va coordona implementarea tehnică a proiectului, a declarat că instituţia pe care o conduce se va implica total în realizarea acestui obiectiv, notează stiripesurse.ro.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: