20
Sâm, Apr

Eveniment

Ofertă generoasă la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți atât pentru cei cu studii medii cât și pentru cei cu studii superioare. La târg au fost prezenți chiar și reprezentanții RATBV S.A., dar și cei ai Jandarmeriei.

Cu CV-ul în mână sute de șomeri au așteptat, încă de la primele ore ale dimineții, să poată sta de vorbă cu angajatorii. Bursa Locurilor de muncă pentru absolvenți a pus la dispoziție mii  de oferte de joburi. „ Sunt 109 angajatori care oferă peste 2600 de locuri de muncă. Din acestea 160 sunt destinate persoanelor cu studii superioare. Având în vedere că persoanele care sunt înregistrate în evidențele noastre au fost invitate astăzi, cât și persoane care doresc să-și schimbe jobul ne-au trecut pragul până acum peste 300 de persoane ” a declarat Liliana Dragomir, director executiv AJOFM Brașov. „ Problema este că locurile de muncă au ajuns să exceadă forța muncă. Oferta este atât de generoasă încât oamenii au de unde să aleagă. Îi invit pe toți cei care au nevoie de un loc de muncă, tineri și mai puțini tineri, să vină să viziteze în aceste zile, acest târg de joburi ” a completat Marian Rasaliu, prefectul Județului Brașov.

Joburile oferite la ediția de toamnă a Bursei Locurilor de Muncă au fost variate. De la meseriile în industrie și până la locuri de muncă pentru cei cu studii superioare. La târg a fost prezentă și Regia de Transport public din Brașov. RATBV S.A. caută șoferi de autobuz. Reprezentanții regiei au invitat la standul de la Casa Armatei și unul dintre cei mai vechi șoferi din companie. Relu Scoică lucrează la firma de transport din 1980. Spune că în toți acești ani compania s-a schimbat mult în bine, iar condițiile de lucru sunt din ce în ce mai bune. „ Acum este mai ușor, deoarece mașinile pe care le conducem sunt mai bune și mai silențioase față de cele care erau acum câțiva ani. Dacă îți place să faci un lucru, treci cu brio peste tot  ” a declarat Relu Scoică , șofer RATBV S.A.

 

Oferte de locuri de muncă au venit și din partea Jandarmeriei. Reprezentanții instituției caută tineri care doresc să devină jandarmi. Sunt sute de locuri disponibile în şcolile de subofiţeri. După absolvire locul de muncă este garantat.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: