18
Joi, Apr

sursa foto: ARHIVA

Eveniment

Șeful Direcției pentru Protecția Copilului din Brașov, Gheorghe Durnă, chemat la Comisia de disciplină a Consiliului Județean Brașov. Asta din cauză că nu a pus în aplicare două decizii cu privire la sporurile angajaților din centrele de plasament.

Hotărârile au fost luate, la finele lunii mai, de Colegiul Director al D.G.A.S.P.C.Brașov.

Dintr-un total de 3 decizii, Gheorhe Durnă a pus în aplicare doar una. Din cauză că a făcut abstracție de celelalte două, care vizează sporuri pentru angajații centrelor de plasament din Brașov, șeful Direcției pentru Protecția Copilului a fost chemat la Comisia de disciplină a Consiliului Județean. Președintele Executivului, Adrian Veștea, a primit și un punct de vedere, în scris, cu privire la această situație. ,,Am avut discuții și cu reprezentanții sindicatelor, cunosc situația, am fost la centrul din Timiș, dar și în alte instituții de profil și știu care este situația. Cred că este o nedreptate și ar trebui să se ia măsuri, dar decizia va fi luată de Comisia de Disciplină și nu mă antepronunț eu !’’ a explicat, pentru BrașovTV.com, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

                Contactat telefonic pentru un punct de vedere, directorul D.G.A.S.P.C. Brașov, Gheorghe Durnă, nu a răspuns la telefonul mobil, în ciuda apelurilor repetate, pentru un punct de vedere.

                Purtătorul de cuvânt al Direcției pentru Protecția Copilului din Brașov, Lidia Mailat, a explicat că, acordarea sporurile prevăzute în cele două decizii ale Colegiul Director al D.G.A.S.P.C. nu ar fi permisă de lege. Totodată, Mailat spune că Gheorghe Durnă nu a primit, până acum, nicio convocare la Comisia de Disciplină a Consiliului Județean.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: