23
Mar, Apr

Eveniment

Procurorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis să preia ancheta în cazul tragediei din Retezat având în vedere complexitatea dosarului.Complexitatea cazului, care presupune cunoștințe de specialitate, l-a determinat pe procurorul general al României , Augustin Lazăr, să ia decizia. 

Taţii celor doi copii nu au fost încă audiaţi şi vor da declaraţii imediat ce starea de sănătate le va permite. Cel mai probabil cei doi bărbaţi, dar şi ceilalţi membrii au grupului vor fi audiaţi la finele acestei săptămâni. Dor Geta Popescu şi Erik Gulasci erau doi copii minune al alpinismului european şi mondial, cu multiple recorduri la activ. Dor Geta Popescu va fi înmormântată miercuri la ora 12.00 la Râşnov. Trupul lui Erik Gulacsi a fost incinerat la Cluj potrivit dorinţei familiei. Tatăl fetei, Ovidiu Popescu s-a externat ieri la cerere din Spitalul Municipal Hunedoara pentru a fi alături de fiica sa. Sora Getei, Crina Coco Popescu a sosit în ţară din Italia şi a mers la mama ei. Cele două au sosit aseară la Râşnov.

În ultimele zile există o dezbatere aprinsă care vizează modul în care Ovidiu Popescu a forţat limitele fiice sale care a reuşit să urce pe munţi mai înalţi de 5000 de metri.
 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: