19
Vin, Apr

sursa foto: Adevarul.ro

Eveniment

     Un singur candidat pentru postul de adjunct al șefului I.P.J. Brașov! Potrivit purtătorului de cuvânt al I.G.P.R., Georgian Drăgan, la concurs s-a înscris un singur candidat. Este vorba despre comisarul șef Alin Pahonțu, împuternicit, în prezent, să dețină poziția de adjunct al șefului I.P.J. Brașov, pe probleme de ordine publică și siguranță rutieră. Ofițerul are

43 de ani și lucrează în Poliție de 20 de ani. A început activitatea în 1997, la Serviciul Rutier din Brașov. În 2006 a fost transferat la Sibiu și a devenit șef al polițiștilor rutieri. Anul trecut, s-a întors în Brașov în urma unei decizii a I.G.P.R. prin care a fost împuternicit în funcția de adjunct al șefului Poliției Brașov. Pentru preluarea definitivă a funcției, Alin Pahonțu va participa, doar el, la concursul pentru ocuparea postului.

Presa centrală a notat, în mai multe rânduri, faptul că Alin Pahonțu este nepotul șefului SPP, generalul Lucian Pahonțu. Acum, contactat telefonic, comisarul șef Alin Pahonțu a declarat că nu este nepotul șefului SPP. Întrebat dacă este vorba despre o coincidență de nume, Alin Pahonțu a răspuns afirmativ.

Comisarul șef Alin Pahonțu deține, potrivit declarației de avere din aprilie 2016, un teren de 1000 de metri pătrați în Râșnov, un apartament de 80 de mp în Brașov și unul cu 3 camere tot în Brașov, pe care l-a închiriat. Alin Pahonțu are un venit anual de 76 de mii de lei și un cont bancar în care are 10 mii de lei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: