18
Joi, Apr

Eveniment

     UPDATE

    După ore bune de audieri, ședința de judecată programată la Curtea de Apel din Brașov s-a încheiat. Următorul termen de judecată în dosar va avea loc pe 7 aprilie. 

    Omul de afaceri Remus Truică și Prințul Paul, alături de alte persoane, au fost trimiși în judecată de procurorii DNA Brașov în dosarul

Ferma Băneasa, procesul se desfășoară la Curtea de Apel din Brașov și are programat termen de judecată astăzi. Truică este învinuit de constituire de grup infracțional organizat, trafic de influență și spălare de bani ambele în formă continuată, complicitate la abuz în serviciu și dare de mită, iar Prințul Paul de cumpărare de influență și spălare de bani, ambele în formă continuată. Truică și Prințul Paul au ajuns la Curtea de Apel din Brașov în jurul orei 10 și au intrat în sala de judecată. Truică a declarat, pentru BrașovTV, că nu are cereri speciale de adresat instanței. Avocatul afaceristului, Mircea Rafailescu, a declarat că, la termenul de judecată de astăzi, inculpații vor da declarații. Prezumția de nevinovăție ființează până când judecătorii vor emite sentința definitivă. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: