29
Vin, Mar

Eveniment

1 kilometru de asfalt pe DN73. Sună incredibil, dar este cât se poate de adevărat! După aproape două săptămâni de lucrări!

Unul dintre cele mai proaste drumuri din județul Brașov se repară. Am fost să ne convingem că șoseaua care face legătura între Brașov-Bran și duce la Pitești prinde contur. De câteva zile se lucrează intens. Costurile sunt suportate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Dorința tuturor șoferilor care tranzitează acest drum devine încet, încet realitate.

Și-au stricat mașinile, dar acum au o speranță că vor circula în condiții decente. Asta se poate întâmpla de acum încolo pe DN 73. Nu se asfaltează, ci se toarnă un „strat de uzură”, așa cum l-au denumit constructorii. Șoferii speră să țină măcar până la iarnă. 

Reabilitarea drumului se desfășoară într-un ritm foarte lent. Iar cozile în ambele sensuri de mers se întind pe o distanță de mai bine de 2-3 kilometri. Șoferii disperați că-și distrug mașinile pe DN 73 au făcut de-a lungul timpului mai multe petiții prin care au solicitat repararea drumului. Ultima a fost în luna noiembrie a anului trecut. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: