18
Joi, Apr

Eveniment

Au muncit din greu trei ani în străinătate pentru a-și îndeplini visul: acela de a avea propria afacere. Este vorba despre Ștefania și Dragoș, doi tineri brașoveni care au deschis primul magazin din oraș unde se poate servi pizza la con. Un amplu reportaj despre această afacere puteți urmări în jurnalele Brașov TV, vineri, de la orele 18.00, 20.00, 21.00, 22.00 și 23.00.

Ideea de pizza la con este o premiera pentru țara noastră și a fost preluată din Italia. Rețeta succesului constă, în primă fază, în prepararea blatului. Urmează alegerea ingredientelor, în funcție de preferințe. Aveți 13 feluri de pizza la dispoziție.

Chiar daca au deschis afacerea doar de două luni, Dragoș și Ștefania sunt mulțumiți de rezultate. Ideea proiectului a pornit de la o poză găsită pe o rețea de socializare. "Punem multă pasiune în ceea ce facem. Dar adevărata recunoștință vine atunci când vezi zâmbetul de mulțumire pe fața clientului", susține Ștefania.

"Momentan căutăm investitor, deoarece vrem să ne extindem la nivel național cât mai repede. Am înregistrat marca și vrem să devenim cunoscuți nu numai la Brașov. Căutăm parteneri și suntem deschiși oricărei colaborări", a precizat și Dragoș. 

Investiția a fost de 15.000 de euro. O astfel de pizza, care poate fi gustată pe strada Republicii, costă între 5 și 7 lei. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: