19
Mar, Mar

Eveniment

Un tânăr de 25 de ani din Ghimbav și-a găsit sfârșitul astăzi, în jurul amiezii. Acesta a fost înjunghiat mortal de un prieten. Crima s-a produs după o reglare de conturi. Potrivit martorilor, victima și agresorul se ocupau cu traficul și consumul de droguri.

Tânărul ucis a mers la agresor acasă, acolo unde s-au luat la ceartă, situația a degenerat, iar ultimul i-a înfipt amicului un cuțit în torace, lovitură care i-a fost fatală băiatului de 25 de ani. Victima locuia de ani buni în Germania, dar venise în țară pentru a-și schimba buletinul.

Vecinii susțin că agresorul provenea dintr-o familie bună și că niciunul nu avusese probleme cu legea până acum. Apelul la 112 a fost dat de un trecător. Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj SMURD, o Ambulanță de la Codlea, dar și echipaje ale Poliției și Jandarmeriei.

La locul intervenției am găsit un bărbat de 25 de ani în stop cardio-respirator, cu două plăgi înjunghiate. Mai bine de 30-40 de minute s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără succes.  Bărbatul a fost declarat decedat la ora 13.40. Nimeni altcineva nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Octavian Dumitraș, medic specialist medicină de urgență.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: