20
Sâm, Apr

Digi24.ro

Eveniment

     Surpriză de proporții! Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, astăzi, propunerea de premier pentru Palatul Victoria. Sevil Shhaideh este propunerea de prim-ministru cu care PSD și ALDE au mers la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

Consultările de astăzi de la Cotroceni au loc după ce noii parlamentari şi-au preluat mandatele. Sevil Shhaideh a fost ministrul Dezvoltării în Cabinetul Ponta. Sevil Shhaideh s-a angajat la Consiliul Judeţean Constanţa în 1993. A fost, până în 2007, directorul departamentului de Sisteme Informatice din cadrul instituţiei. Apoi, între 2007-2012, a ocupat funcţia de şef al Direcţiei Generale de Proiecte. În aceeaşi perioadă, a fost şi coordonator al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România. Din această calitate a început colaborarea cu Liviu Dragnea. Din 2012, după căderea guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, Sevil Shhaideh s-a mutat la Ministerul Dezvoltării.

Sevil Shhaideh s-a căsătorit cu un cetăţean sirian. Martori au fost Nicuşor Constantinescu şi Liviu Dragnea., notează stiripesurse.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: