29
Vin, Mar

Eveniment

Moment special de 1 Decembrie și la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Țara Bârsei. Șapte angajați ai ISU Brașov au fost recompensați pentru realizările profesionale. Aceștia au fost avansați în grad de ofițer și subofițer.

„Este un moment foarte important pentru angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Țara Bârsei. O astfel de avansare reprezintă o onoare pentru cadrele militare pentru că este o recunoaștere a meritelor”, a menționat colonelul Stelian Rechițean, inspector șef al ISU Brașov.

Plutonierul major Gheorghe Gligoraș a fost avansat în grad după ce în urmă cu două luni, deși era în timpul liber, a salvat viața unui copil de 4 ani din localitatea Vulcan.

 „Copilul era aproape în stop cardio respirator. Se înecase cu propria vomă. Am fost anunțat de mama lui și am ajuns în câteva minute, pentru că eram în zonă. Am efectuat manevre de resuscitare timp de zece minute. Copilul și-a revenit și acum este bine, sănătos”, a menționat Gheorghe Gligoraș. Avansați în grad înainte de termen au fost trei ofițeri și cinci subofițeri. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: