28
Joi, Mar

Sursa foto: www.goanadupabitcoin.ro

Economic

,,Coinbase a anunțat miercuri că își lansează propria versiune de platformă GDAX, numită Coinbase Pro și că va cumpăra platforma de transmisii de trading cripto, Paradex.

Noua platformă caută „să facă tranzacția mai simplă și mai intuitivă”, conform startupului. Alte funcționalități includ un nou sistem de grafice care oferă acces mai lin la datele istorice și o vedere consolidată a portofoliului.

Dincolo de simpla tranzacționare a activelor, Coinbase Pro are ca scop să ofere noi funcționalități investitorilor, conform comunicatului:„Viziunea noastră este să le dăm clienților posibilitatea să participe la servicii cum ar fi staking-ul și votul de protocol, care sunt servicii distincte pentru piața cripto. Pe măsură ce ecosistemul descentralizat avansează, ne așteptăm că o să mai apară multe alte oportunități pentru clienții care vor să interacționeze cu activele digitale în formule noi și unice.”

Ca parte a acestui efort de a-i lăsa pe clienți să folosească active digitale, Coinbase Pro o să integreze suport Paradex în următoarele câteva săptămâni, care le va permite utilizatorilor „să tranzacționeze sute de jetoane direct din propriile portofele”, conform comunicatului.„Inițial, această experiență este pentru clienții noștri din afara Statelor Unite, dar va fi disponibilă curând și pentru clienții americani, imediat ce vor obține aprobare de la autorități, pentru care muncim chiar acum”, a scris compania.

Paradex permite investitorilor să tranzacționeze jetoane ERC-20 direct din portofelele de monedă digitală, comportându-se ca o metodă de transmisie pentru transferuri. Portofelele hardware au la rândul lor suport.

Pentru a transforma jetoane ethereum, sistemul le cere utilizatorilor să le transforme în „ether împachetat”, care este descris ca „o versiune tranzacționabilă a etherului obișnuit”. Utillizatorii pot de asemenea să transfere și alte jetoane după ce se conectează la aplicația Paradex cu portofelul, conform siteului.

Paradex le permite utilizatorilor să tranzacționeze jetoane ERC-20 din portofelul lor. Nu este însă clar dacă cei de la Coinbase vor adăuga plăți directe sau suport de trading pentru astfel de jetoane. În luna martie, compania a anunțat că adaugă suport pentru standardul tehnic ERC-20, dar nu a dezvăluit vreun produs la momentul respectiv''.

Articolul a fost preluat de pe site-ul: www.goanadupabitcoin.ro

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: