29
Vin, Mar

Economic

Pe 27 și 28 septembrie 2017 ar loc ediția de toamnă a celui mai mare târg de locuri de muncă din Brașov. Evenimentul va avea loc la Casa Armatei (Brașov,Strada Lungă 1A) și va reuni peste 60 de companii,

care vor oferi peste 500 de poziții vacante, destinate atât celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, cât și celor care își doresc o schimbare în plan profesional.

Vizitatorii vor găsi la târg numeroase oportunități de carieră, începând cu poziții entrylevel, până la cele de top management, în domenii precum: turism, alimentație publică, IT, producție, construcții, administrativ, comerț, servicii, etc. Angajatori de renume din județeleBrașov și Covasna vor recruta atât persoane necalificate, cât și specialiști în domeniile amintite, oferta cuprinzând numeroase locuri de muncă destinate studenților, dar și proaspeților absolvenți. Totodată, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate vor găsi la târg oferte atractive, cu salarii ce pornesc de la 1250 Euro/lună, procedurile fiind derulate prin societăți acreditate, care nu percep comision de recrutare.

Programul de vizitare al târgului, în ambele zile, va fi 09.00 – 18.00.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: