29
Vin, Mar

Foto: Teatrul Sică Alexandrescu

Cultura

O nouă comedie spumoasă la Teatrul “Sică Alexandrescu”! 

Au inceput repetitiile pentru spectacolul “Mincinosul” de Carlo Goldoni, in regia lui Vasile Nedelcu.

Câștigător al Premiului pentru Regie în cadrul Festivalului Internațional de Dramaturgie Contemporană de la Brașov, ediția 2017, regizorul Vasile Nedelcu a început, la Teatrul “Sică Alexandrescu”, repetițiile pentru spectacolul “MINCINOSUL” de Carlo Goldoni.

După succesul spectacolului “What Shall We Do With The Cello? / Și cu violoncelul ce facem?” de Matei Vișniec, prezentat în cadrul Festivalului Internațional de Dramaturgie Contemporană de la Brașov, ediția 2017, Vasile Nedelcu, regizorul de origine româna stabilit în Marea Britanie, a acceptat invitația de a monta, după mai bine de 10 ani, un nou spectacol în România.  Astfel, la Teatrul “Sică Alexandrescu” Brașov au început repetițiile pentru prima premiera din 2018 a teatrului – spectacolul “Mincinosul”. 

“Mincinosul” de Carlo Goldoni, îi va avea în distribuție pe actorii Gabriel Costea, Mihai Bica, Marius Cisar, Anca Florea/Simona Pop, Iulia Popescu, Claudia Suliman, Marius Cordoș, Petrișor Diamantu, Vlad Jipa, Vlad Pavel, Demis Muraru/Bogdan Nechifor, Relu Sirițeanu. 

 

Premiera spectacolului va avea loc la începutul lunii martie. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: