29
Vin, Mar

Foto: brasovtv.com

Cultura

Eveniment de excepție, interes foarte mare, spectacole de gală, cei mai buni actori, cele mai apreciate piese de teatru și o atmosferă culturală cu totul specială.

În câteva cuvinte, asta găsiți la cea de-a 28-a ediție a Festivalului de Dramaturgie Contemporană, care are loc zilele acestea, la Teatru Dramatic din Brașov. 

Evenimentul a fost deschis vineri seara, cu piesa adaptată după romanul lui Feodor Dostoievski - "Frații Karamazov", pusă în scenă de actorii Teatrului Mic din București. Spectacolul s-a jucat cu casa închisă. 

La fel s-a întâmplat și în această seară, când a fost interpretată piesa "În ochii tăi fermecători", spectacol susțin de actorii Teatrului Național Mihai Eminescu, din Chișinău, Republica Moldova. 

Din păcate, nu mai sunt tichete nici pentru evenimentul de duminică seara: "Crăciun la palat" - Teatrul Grivița 53 din București. 

Pentru prima dată, în acest an Festivalul de Dramaturgie Contemporană are participare internațională. Foarte important de știut, absolut toate piesele străine sunt traduse în limba română. 

Festivalul de Dramaturgie Contemporană se încheie pe 19 Noiembrie. Fiecare spectacol începe la ora 19.00. Biletele au prețuri cuprinse între 35 și 70 de lei.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: