29
Vin, Mar

Cultura

Cea de-a treia ediție a Festivalului Naţional de muzică uşoară pentru copii şi adolescenţi „Junior Music Fest” va avea loc în perioada 01 – 02 septembrie la Centrul Cultural „Reduta” din Braşov.

Este continuarea unui proiect început in anul 2015 de Asociația KIDS MUSIC PRODUCTION, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, proiect co-finanțat din Bugetul Municipiului Brașov.

 Un număr de 105 concurenţi din 23 de judeţe ale ţării, participă la ediţia a 3-a a Festivalului JUNIOR MUSIC FEST care va avea loc la Centrul Cultural Reduta din Brașov în perioada 01-02 septembrie 2017.

Din juriul festivalului vor face parte Paula Seling (preşedinte), DALMA Kovacs, Andrei Ștefănescu solistul trupei Alb și Negru, compozitorul Mihai Pocorschi și solistul italian Ciro de Luca.

Notele vor fi la vedere, se vor ridica dupa evoluția fiecărui concurent, intenția organizatorilor fiind de a elimina orice fel de suspiciune, demonstrând astfel transparență și corectitudine.

La ediţia de anul trecut a festivalului au participat 95 de concurenţi, iar marele trofeu a fost câştigat de gălățeanca Alessandra Spiridon, care anul acesta va susține un recital la Gala Laureaților , alături de alți invitați printre care și LORELAI, cîștigătoarea Românii au Talent 2017.

Prima zi este dedicată în întregime concursului, urmând ca în cea de-a doua zi să aibe loc Gala Laureaților și recitalurile invitaților.

 

Intrarea este liberă, sunt așteptați la eveniment toți cei care iubesc arta și muzica de calitate.  

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: