23
Mar, Apr

Orica Magdalina, optometrist de familie Best Optic

Publicitate

Echipa de profesioniști Best Optic ar fi incompletă fără opticieni, acei oameni din mâinile cărora primim produsul finit și anume perechea de ochelari cu ajutorul căreia fiecare vedem mai bine și ne putem bucura de activitățile care ne fac plăcere.

Partea care nu se vede, dar are un impact major pentru aspectul, pentru corectitudinea și rigurozitatea cu care sunt executați ochelarii este montajul.

Noi, Best Optic, dispunem de propriul laborator, fără de care ne-ar fi greu să ne asumăm cei doi ani de liniște pentru calitatea ochelarilor eliberați.

În laborator îmbinăm, în primul rând pasiunea pentru profesie, cea a opticienilor, experiența dobândită în peste 20 de ani de muncă și nu în ultimul rând adăugăm infulența aparaturii de montaj de ultimă generație, de proveniență japoneză, care ne oferă atât precizie cât și fiabilitate.

Montajul ochelarilor reprezintă o etapă importantă deorece se ține cont, pe lângă încadrarea lentilelor în ramă, și de parametrii individuali ai fiecărui purtător, determinați cu ajutorul sistemelor de personalizare, de ultimă generație, de care fiecare centru Best Optic dispune. Indiferent dacă vorbim despre o pereche de ochelari cu lentile monofocale sau lentile progresive, nu facem rabat de la niciun parametru, pornind de la prescripție, rama aleasă și de particularitățile fiecărui individ. În cazul lentilelor individualizate sunt măsurate detaliile ce țin de fizionomia purtătorului cât și de parametrii ramelor.

Toate acestea îi sunt de folos opticianului pentru a încropi perechea de ochelari perfectă, care îi va oferi pacientului vedere impecabilă, fără compromisuri.

Aparatura de montaj dotată cu sisteme de centare tridimensionale permit atât simularea grosimii cât și potrivirea dintre rama și lentile. Acest lucru va determina preciziași corectitudinea vizuală cât și estetica.

În urma consultului complex și recomandarea tipului de corecție de către optometriști, completat de consilierea în alegerea ramelor, lentilelor și  determinarea parametrilor tehnici de către consultantii de vânzări,  ciclul este încheiat de opticieni prin meticulozitate si îndemânare.

Este nevoie de muncă în echipă pentru ca fiecare pereche de ochelari să corespundă cu standardele noastre de calitate și să satisfacă cele mai exigente așteptări ale pacienților. Rezultatul muncii bine făcute vine în beneficiul pacienților prin asigurarea a doi ani de liniște pentru vederea lor.

Ai încredere. Vezi cu ochii tăi...10 ani de Best Optic

Orica MĂGDĂLINA - optometrist Best Optic


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: